EL CORRALET DE L'ANTINAUns dels projectes que es treballen a la nostra escola és El Corralet de L’Antina.

Aquest projecte té com a objectiu principal conèixer el món dels animals de granja i, més concretament, el món de les gallines. El punt de partida és el corral que tenim a l’escola. L’Eix central del projecte radica en la cura i el manteniment diari del galliner i les gallines (alimentació, neteja, reproducció...).

És important transmetre als alumnes la importància de tenir cura dels animals i del seu entorn. La responsabilitat i el bon tracte cap als animals serà l’eina principal perquè aquest projecte sigui positiu i enriquidor per als alumnes.

L’alumnat del Segon nivell de Cicle Mitjà (4t)  aprèn i vivència de primera mà què és i què comporta fer- se càrrec d'un petit corral de gallines.

Cada dia, a l’hora del pati, els/les alumnes de 4t cuiden i netegen les gallineres, recullen els ous, omplen els recipients d’aigua i posen menjar, si cal.

Apunten els nombre d’ous que han post en una graella i els ous es reparteixen entre les dues classes de 4t encarregades de cuidar les gallines.

És un projecte interdisciplinar on el tema central són les gallines, però es treballa des de les diferents àrees del currículum. És a dir, es fan activitats de medi, llengües, matemàtiques, educació artística, TIC...relacionades amb el món de les gallines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada