20 d’abr. 2018

MANS UNIDES

El dia 1 de març van venir la Maria i la Maria Antonia de Mans Unides. Ens van explicar dos contes.

El primer era d’una pera que no la van collir perquè tenia taques. La seva companya era tan bonica  que la van portar a una fruiteria. Un dia la van comprar, la van posar a la nevera i no se la van menjar fins que van tindre una idea: el menjar nou el deixarien darrere i el que feia temps que estava a la nevera, endavant perquè se’l mengessin.

El segon conte era de tres super herois que van salvar la ciutat del capità Malbaratament. El capità Malbaratament era molt dolent i només volia que tiréssim el menjar. Els tres super herois van avisar al poblat de que no tiressin el menjar. I així van acabar amb el capità Malbaratament. També ens van explicar Lau Babau que volia que no anéssim a l’escola, el Petro Lex que volia que contaminéssim, el Justi No que no volia  justícia, el Doctor Pupetes que volia que la gent es posés malalta i la Fada Ri Keza que volia que no tinguéssim diners i ella si.

Al final les nostres delegades els van regalar una motxilla de l’Antina i els va agradar molt. Gràcies per venir, Mans Unides.

Fet per Aroha i Romaissae el dia 22/03/2018



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada